Trainen voordat je geopereerd wordt

In de Volkskrant van 21 juni staat een artikel over het positieve effect van trainen en herstel van een operatie. Klik op de link om het artikel te lezen.  Het Máxima Medisch Centrum (MMC) pleit voor pre-operatief trainen en heeft zelf een programma ontwikkeld. Naast het MMC zijn er meerdere ziekenhuizen die patiënten fysiek voorbereiden op een operatie, dus laat je informeren door jouw arts om te zien welke mogelijkheden er voor je zijn.

Er is overweldigend bewijs dat fitte patiënten met een goede levensstijl een operatie beter doorstaan… ~Nico van Meeteren, Hoogleraar fysiotherapie Universiteit Maastricht

Next Level Performance kan ook van betekenis zijn in de fysieke voorbereiding en heeft ervaring in dergelijke trajecten. Tevens bieden we training post-operatief. Uiteraard in samenspraak met de arts. Neem gerust contact op om je te laten informeren info@nextlevelperformance.amsterdam

https://www.volkskrant.nl/wetenschap/patienten-herstellen-sneller-van-een-operatie-als-ze-een-intensief-trainingsprogramma-volgen~bdbe4f8e/

Bron artikel: Volkskrant 21 juni 2018, Margreet Vermeulen.

Geef een reactie